Известие

Collapse
No announcement yet.

Не прави като мен:))))

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На 50% свърших работата ...смених всички круши -бяха изгорели(какъв зор за видели не знам)Сега свети всичко..замо отзад останаха места за 2 крушки, които си бяха така(едната има рисунка за колана, другата за ABS), но на таблото остана за свети за еърбега.Следваща стъпка за намеря къде беше буксата и да ида на сервиза да направят проверката и евентуално да изтрият грешката..
    Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!

Comment

Смених последните 3 круши..2бр. под средния панел 1бр. в пепелника(на която има нещо като син презерватив) да ми свети баровско въпреки , че не пуша ...и в сервиза ми изтриха грешката за светещия еърбег..сега всичко е ОК!

Comment

следваща стъпка е да си отвориш сам двигателя

Comment

Първоначално публикувано от miromitev
          На 50% свърших работата ...смених всички круши -бяха изгорели(какъв зор за видели не знам)Сега свети всичко..замо отзад останаха места за 2 крушки, които си бяха така(едната има рисунка за колана, другата за ABS), но на таблото остана за свети за еърбега.Следваща стъпка за намеря къде беше буксата и да ида на сервиза да направят проверката и евентуално да изтрият грешката..
          Сложи здрави крушки на тез двете места за AIRBAG и за коланите и мисля че ще те изгасне лампата за AIRBAG-а.
          Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Първоначално публикувано от Kamen
            Първоначално публикувано от miromitev
            Сложи здрави крушки на тез двете места за AIRBAG и за коланите и мисля че ще те изгасне лампата за AIRBAG-а.
            Вече не свети с едно посещение в "Примотек"-трябва да го знаеш в СЗ.А не съм сложил крушки, защото не мога да намеря цокълцета за тях...ходих на 1,2 места ама все различни и не стават.Само до моргата не съм ходил.

Comment

За крушки и цокълчета и други авто части за италянката има в ЕВРО 07. Намира се срещу автогарата в малката пресечка до автомивката. Работи дори в неделя.
              Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Working...
              X